Туристичні підсумки 2017 року

Традиційний підсумок за рік. Всі подорожі 2017 року

Січень

Січень почався з того що 1 січня ми поїхали велосипедами з Черкас до Сміли. Другого січня традиційно був Кривий Ріг. Затишшя на пару тижнів,  а потім вже в кінці місяця потягом на південь – в Одесу. В той же день регіональним потягом я поїхав у Вінницю. Вийшло за один день два міста: Одеса і Вінниця 
Я люблю Вінницю

Лютий 

В лютому ми продовжили велосезон і проїхались велосипедами по замерзшому болоту
похід на зимове болото

Березень

Зганяли в Холодний Яр на 8 березня до підсніжників.  Ще була поїздка в Бакаївку, я там був не раз то ж нічого не писав в цьому році. Про минулорічну поїздку можна почитати тут. Ще була поїздка на один день до Львова на концерт ХЗВ. 
білосніжний заповідник

Квітень

В середині місяця була невелика велоподорож в село Будище , а в кінці подорож на самий край України до селища Вилкове, що стоїть на Дунаї і все пронизане каналами. 
Вилкове

Травень 

Цей весняний місяць почався велоподорожею до сусідньою області. Кіровоградщина чомусь поза увагою туристів, а тому в 2018 році постараюсь більше розповісти про цю центральну область. Ще раз побував в Кривому Розі, але на день тому і писати нема про що. В кінці місяця був крутий похід байдаркою по Ірдинському болоту. На велодень катнули ще сотку в районі села Плескачівка. 
Ірдинське болто

Червень

Почався поїздкою на концерт Onuka в Чигирин , потім ще була веломандрівка Чигиринщино, про яку написати теж не вистачило часу. Не забував і про Глибоку Полтавщину. Під кінець місяця знову Кривий Ріг, вдалося прогулятись ботанічним садом.
Ботанічний сад в Кривому Розі

Липень

В липні вирвався на пару днів на море. Побував в Бердянську і Запоріжжі. Звісно ж весь місяць їздив велосипедом. 

Серпень 

Побував на правому березі Кременчука – Крюкові.  А ще проїхали велосипедами ірдинську сотку 

Вересень

У вересні поставив власний рекорд – 190 кілометрів велосипедом. Здійснив давню мрії, проїхав велосипедом з Черкас до Глибокої Полтавщини. Під кінець місяця побували в сусідній області, а саме в Богуславі. Містечко приємно здивувало, треба навідатись навесні. 
я лось

Жовтень 

Місяць пройшов без подорожей. 

Листопад

Потестив безвіз відвідавши Словаччину. Безвіз сподобався, Словаччина теж. Скоро напишу пост
Братислава

Грудень

Сів нарешті написати хоч один пост. Нікуди не їздив

Минулі роки

2016

2015

Comments

comments